New Year’s Resolutions


Yeni yıl kararları , geçmişe bakma zamanı, ve en önemlisi, gelecek yıla doğru. Biz yapmak ve bu değişiklikleri takip etmek için (ya da ihtiyaç) istediğiniz değişiklikleri yansıtmak için bir zaman.

Bu ilk on dilek listemiz.

1. Aile ve arkadaşlar ile daha fazla zaman geçirin-sevdiğiniz insanlar ile bağ tüm yaşamınızı canlandırmak için anıların bir hazine süveti ekleyecektir

2. Fit fitness-düzenli egzersiz başka bir şey insan için bilinen daha fazla sağlık yararları ile ilişkili olmuştur.

3. Lifen your Lifestyle – profesyonel büyüme tamam, ama kişisel yaşam çok dikkat gerektirir. Uzlaşmak.

4. Hazine hazineler – Splurge eğlenceli, ama tasarruf yaşam yolu olmalıdır. Geleceğini düşünerek Plan yap. Bu mutlu düşkünlük için arada bir rahatla. Ama sadece bir iki yıllık bir ilişki olmalı.

5. Enjoy life more - Amerikalıların milyonlarca stresli yaşam tarzı göz önüne alındığında, hiç şaşırtıcı “enjoy life more” son yıllarda popüler bir çözüm haline gelmiştir. Bu daha mutlu ve sağlıklı bir sizin için önemli bir adım!

6. Bir rekor kırın – bu mutlaka bir dünya rekoru olmak zorunda değildir. Bu sizin kendi set standartlar olabilir — okulda daha iyi notlar almak, geçen yıl daha fazla tasarruf-herhangi bir şey.

7. Çocukluğunuzu yaşayın – hayattaki basitliği geri getirin – yağmurda dans edin, bir su birikintisinde zıplayın, Yalayın – sadece kaygısız olun.

8. Yeni bir şey öğrenin - yeni bir şey öğrenmek için bu yıl yapmak için yemin ettiniz mi? Belki de bir kariyer değişikliği, yeni bir dil öğrenmek veya yeniden aşk izin istiyorum düşünüyor. Bunu yapabilirsin, sadece

9.  başla. Başkalarına yardım etmek - hiçbir şey birinin bir gülümseme görmekten daha iyi hissediyor. Desteğe ihtiyacı olan insanların yanında olmak için elinden geleni yap. Her küçük yardımın önemi var.

10. Organize olun - bu hayat kolay hale getirmek için anahtar, zaman yönetmek ve stres ücretsiz canlı. Uygun bir yapılacaklar listesi yapın, ve zaten yarı yoldasınız. Yeni yılın kararları nedir? Her zamanki alışkanlıkları kırmak zor ve sık sık acı, sadece irade ve dayanıklılık değil, aynı zamanda risk almak için, başarısız olmak ve tekrar kendimizi almak için cesaret gerektirir. Doğal Leigh mutlu bir yıl dileriz!!!


Intensive Foot Care


Eye Wonder

No results!